SSH-aanbod op WoningNet

Dit artikel gaat over reguliere verhuur. Klik hier om meer te lezen over het verschil tussen reguliere verhuur en Short Stay.

Ik zie SSH-aanbod op WoningNet, hoe kan dat? 

Hoewel we veel kamers en woningen via onze eigen website aanbieden, staat er ook huuraanbod van de SSH op WoningNet. Meestal gaat het om twee- of drie kamerappartementen. Als sociale huisvester hebben we dit zo afgesproken met de gemeenten waar wij verhuren. De meeste appartementen die we via WoningNet aanbieden zijn appartementen in de gebouwen Max, Pax, de Helling en op de Kaaphoorndreef.

Overigens verhuren we sommige tweekamerappartementen - in overleg met de gemeente - wél via onze eigen website. Dat zit zo: het gaat hier om complexen waarin ook studio's aanwezig zijn, die wél 'gewoon' via de SSH-website aangeboden mogen worden. Om het overzichtelijk te houden bieden we in die complexen ook de tweekamerappartementen zelf aan, en dus niet via WoningNet. Het gaat hier bijvoorbeeld om panden op de Kariboestraat, Kloksteeg en Korte Jufferstraat. 

Kan ik m'n inschrijftijd overzetten? 

Mocht je al inschrijftijd hebben bij de SSH, dan is het helaas niet mogelijk om die inschrijftijd over te zetten naar WoningNet. Om inschrijftijd op te bouwen bij WoningNet moet je je dus inschrijven via www.woningnet.nl