Internet | Opaal, Alexander Numankade, Predikherenstraat, Upsilon, Winschoterdiep, Plutolaan en Libertas

Deze pagina is bedoeld voor bewoners van de Opaal, Alexander Numankade 1, Predikherenstraat 19A (Utrecht), Upsilon, Winschoterdiep, Plutolaan en Libertas (Groningen).

Op jouw kamer is er alleen wifi via eduroam of publicroam. Publicroam moet je alleen gebruiken als je geen eduroam kunt gebruiken; er zitten namelijk beperkingen op. Mocht je problemen hebben, stuur dan een mail naar helpdesk@sshnet.nl en beantwoord daarin deze vragen:

Persoonlijke gegevens:

• Naam
  • Adres met kamernummer, inclusief woonplaats
  • Telefoonnummer.
  • De gebruikersnaam (niet het wachtwoord!) voor je eduroam of publicroam account.

Uitleg van het probleem:

• Wat is het probleem?
    • Is er geen WiFi, is het langzaam (speedtest?), duurt het verbinden lang?
    • Heb je dit op al je apparaten of alleen bij één apparaat?
    • Weet je of er soortgelijke klachten zijn van andere bewoners?
  • Wat voor apparaat betreft het?
    • Laptop, tablet, mobiel
    • Merk en eventueel type