Internet | Miquelhuis

Deze pagina is bedoeld voor bewoners van het Miguelhuis (Utrecht).

Jouw specifieke situatie:

Jij hebt een router van de SSH die is aangesloten op het netwerk van de Universiteit Utrecht.

Ik krijg geen verbinding met het internet. Wat moet ik doen?

Op de onderkant van de routers staat meestal de SSID en login en password voor wifi. Daarmee kan de wifi-verbinding worden gemaakt. De router moet met de WAN poort verbonden worden met de outlet, het aansluitpunt voor internet op de muur. De router heeft ook de mogelijkheid om een factory reset te doen via een reset knop aan de achterzijde waar je met een satéprikker o.i.d. in moet prikken totdat alle lampjes een keer aan en uit gegaan zijn. Mochten er problemen zijn neem contact met ons op via helpdesk@sshnet.nl.